Onze knowhow

Over ons

Wie zijn wij?

M&M Pro Life werd opgericht door twee specialisten op het gebied van gezondheid en voeding: Marco Lombardi, een verpleegkundige met meer dan 20 jaar ervaring als leidinggevende in woonzorgcentra en Michael Liénard, een landbouwkundige gespecialiseerd in de voedingsmiddelenindustrie en biotechnologie, met een jarenlange ervaring als onderzoeker in de farmaceutische industrie en als scheikunde- en biologieleraar.

Het idee voor Pro Life 3 is ontstaan ​​vanuit de geriatrie. De drie belangrijkste zorgen van Senioren vandaag zijn spiervermoeidheid, dehydratatie en constipatie!

M&M Pro Life wil helpen door het welzijn van Senioren die worden geconfronteerd met de onvermijdelijkheid van het verouderingsproces te verbeteren.

Pro Life 3 werd ontwikkeld op basis van getuigenissen en ervaringen van Senioren en verwent hun smaakpapillen met een aangepaste smaak.

Video afspelen
Video afspelen

Om onze klanten de best mogelijke zorg via een gezondheidsprofessional te garanderen, is Pro Life 3 alleen verkrijgbaar op de verkooppunten vermeld op onze website en via onze webshop.

Pro Life 3 is het gloednieuwe drankje voor Senioren dat de gezondheid en de portemonnee respecteert.